Välj en sida

Fraktpolicy

Leverans sker normalt inom 2-7 arbetsdagar såvida det inte framgår vid beställningen att leveranstiden är längre.

Utöver varupriset kan tillkomma kostnader för frakt. Dessa finns i så fall angivna i webbutikens kassa innan du betalar. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter, men om så är fallet ska det klart framgå under beställningsprocessen.

I webbutiken kan varor eventuellt vara markerade med leveransindikering. Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärdig vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, är detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats, dvs faktura eller frakthandling har skapats. Delleveranser sker endast på din begäran och medför ytterligare fraktkostnad för dig.

När du gör din beställning är det ditt ansvar att se till att adressen som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, om inte annat anges.

Vi kommer inte ersätta er för eventuella förseningar av paket eller leverans, såsom förlorad inkomst eller hantverkare som inväntar paketet.

Lagersaldofel

Om det skulle uppstå ett felsaldo hos oss eller hos våra leverantörer efter att du har lagt en order har vi rätt att annullera orden och du får pengarna tillbaka.

Outhämtad försändelse

Det är ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom den tid som står angivet på avin. Om du inte kan ta emot paketet vid leverans, eller inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället, skickas det tillbaka till oss, och vi kan då komma att debitera dig en skälig summa för frakt- och administrativa kostnader. Betalas inte denna kostnad, lämnas kravet till inkasso.