Köpvillkor

Order
För att kunna handla krävs att du har en e-postadress. Du behöver inte registrera dig som kund, även om det oftast är lättare för dig själv.
Order läggs normalt via nätbutiken www.gironsport.com eller genom email till: info@gironsport.com om det är något ni saknar i butiken.
Det går tyvärr inte att beställa via telefon eller fax.

Giron Sport garanterar att de personuppgifter du anger vid registrering endast kommer att användas i vår kundrelation, ej spridas till tredje part.

Priser
Moms (25%) ingår i alla priser.
Vi reserverar oss för prisändringar på grund av ändrad moms eller onormalt stora förändringar i valutaläget eller inköpspriser.
Kostnaden för frakt (fn enhetsfrakt 50kr) och ev. postförskottsavgift tillkommer. För att kunna hålla fraktkostnaderna på en rimlig nivå, använder vi oss främst av DHL för större försändelser och PostNord varubrev för mindre.

Betalning
Du betalar med kreditkort eller PayPal-konto. PayPal står för en säker transaktion för din säkerhet.

Skulle du av någon anledning vilja betala med förskottsbetalning via BG, eller Postförskott, ber vi dig ta kontakt med oss via email.

Leveranstid
Vi försöker att leverera så fort som möjligt. Normalt inom tre arbetsdagar efter mottagen order.
För transport anlitar vi normalt DHL, PostNord och i vissa fall även Bussgods.

Skulle en artikel vara tillfälligt slut eller på annat sätt kräva längre leveranstid så meddelar vi dig via e-post.

Returrätt/Bytesrätt
Från den dag du mottagit dina varor från oss så har du full returrätt/bytesrätt i 14 dagar. Vara som returneras/byts skall vara oanvänd och i ev. originalförpackning. Vid retur/byte kontaktar du oss för information om hur du skall göra. Returfrakten vid retur/byte står du själv för. Vi löser ej ut paket skickade mot postförskott/efterkrav.

Reklamationer/Garanti
Hittar du något fel på varorna du köpt ska du givetvis reklamera dessa. Kontakta oss för information om hur du ska göra. Fakturan/kvittot för de varor du köpt gäller som garanti, spara därför detta. Du kompenseras för returfrakten. Våra produkter omfattas av ett års garanti om ej annat anges. Garanti gäller ej för normalt slitage eller oaktsamt handhavande av produkterna.

Övrigt
Villkoren ovan gäller leverans inom Sverige. För utlandsorder kontakta oss.

Giron Sport HB är momsregistrerat och innehar F-skattebevis.

Har du speciella önskemål eller några frågor? -Tveka inte att kontakta oss.

e-post: info@gironsport.com

adress:

Giron Sport
Sölvsved 394
837 93 Järpen