Om Oss

Giron Sport startades 2003 i Kiruna av bröderna Per-Erik och Jonas Olsen. Huvudverksamheten är försäljning via denna webbutik. Lager och distribution finns sedan 2006 i Kall, Åre kommun. Där finns det också möjligheter att kunna handla på plats i vår lilla ”gårdsbutik”. Teknik och design finns delvis fortfarande kvar i Kiruna.

Vårt mål är att kunna erbjuda bra utrustning till vettiga priser. Vi satsar inte på att ha det största sortimentet utan väljer ut produkter som vi själva använder och litar på. Vi har riktat in oss på längdskidåkning, även om du som motionerar och tränar på annat sätt kan hitta många produkter du kan ha nytta av.

Vi försöker erbjuda snabba leveranser. Ibland händer det att vissa artiklar är slut i vårt lager, och det kan innebära förseningar som vi inte alltid kan påverka. Vi informerar därför kunden om detta för att ingen ska behöva sväva i ovisshet. Men oftast är det så att om varan finns i butiken, så finns den i lager.

Vi vill vara en personlig butik som du som kund kan ta kontakt med för frågor, klagomål eller förslag på varor som ni vill se i vårt sortiment. Enklast når man oss via kontaktformuläret.

Välkommen.